Bon Nadal i Bon 2008 a tots!!! 15 anys de papallona!!!

[@more@]Quant a xavigraller

Educador Social diplomat a la Universitat de Vic que porta des del 2003 treballant en una associacio de malalts neurologics en un projecte lúdic i coordinant el voluntariat. Casteller de Terrassa des de 1996 (formant part de la comissió técnica pinyes i coordinador de l\'equip del web dels CdT). Cofundador d\'emboirats el 2002 i cap de colla el 2002-2003. Aficionat a la fotogràfia i al video, ha muntat moltes pelicules i curtmetratges presentats a festivals. Com a aficions la música, els viatges, el cinema... Graller de Castellers i de la Papallona de Sant Pere de Terrassa i aficionat al bestiari en general.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Bon Nadal i Bon 2008 a tots!!! 15 anys de papallona!!!

  1. woow! Très intéressant post j’aime bien votre site maintenir les postes de grande

Els comentaris estan tancats.